Språk: Svenska sv
  
(0) Summa: 0.00KR
Din kundvagn är tom

Grossist

Är du med eller vill vara med i ett LED-ljusdistributörsföretag? Genom att få kvalitativa LED-arbetsbelysningar, ljusbarer och körlampor med konkurrenskraftiga priser från AuxBeam, är  framgångsrik företagsamhet inte bara en dröm längre.


Om AuxBeam

AUXBEAM är en professionell tillverkare och leverantör av LED-lampor för fordon, med fokus på att erbjuda högkvalitativa produkter till ett bra pris och utmärkt service för kunder.


Vilka typer av LED-ljusprodukter kan du få via AuxBeam?

Som en ledare med hög prestanda vad gäller LED-lampor, erbjuder AuxBeam ett stort urval av LED-lampor, inklusive LED-arbetsbelysningar, LED-ljusramper, och LED-extraljus. LED-arbetsbelysningar kan användas till arbetsmiljöer för alla sorters arbetsfordon, inklusive bulldoz-er, grävmaskin, spårvagn, lyftkran med mera.Vilka fördelar äger AuxBeam?

1.Flera alternativ

AuxBeam tillhandahåller ett brett urval av LED-lampor, inklusive LED-arbetsbelysningar, LED-ljusramp, och LED-extraljus. Dessutom kan produkterna appliceras på olika typer av fordon för ett brett utbud av driftspänning.

2.Hög kvalitet

AuxBeam koncentrerar sig alltid på design såväl som produktion utav energisparande och miljövänliga ljuskällor. Det innebär att du kan beställa våra produkter och vara säker på att du får hög kvalitet, med ett års garanti och certifikat från CE & ECE & ROSH. Utöver detta har våra LED-lampor hög ljusstyrka och låg energiförbrukning, och kan användas i regn eller sämre förhållanden på grund av deras korrosionsskyddsdesign.

3.Låga priser

Tack vare vårt praktiska och idealiskt belägna kontor i Guangzhou, kan du få exakt de tjänster och produkter du letar efter till ett billigt pris. Beroende på beställningens volym, beskaffenheten och omfattningen av samarbetet som du har med AuxBeam, kan olika lösningar vara möjligt och genomförbart för din grossistbeställning.

Med en egen fabrik och genom stor ansträngning utvecklas AuxBeam i ett högt tempo och utökar sin verksamhet över hela världen. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information om grossisthandel.