Språk: Svenska sv
  
(0) Summa: 0.00KR
Din kundvagn är tom

Garantiinformation

Garanti och återvändandeprocessen

Steg 1

Fyll i produktreturer form i detalj och lägga fram väntar på godkännande från vår kundtjänst.

Steg 2

Vår kundtjänst kommer att granska din lämnas formulär och se till att all information och uppgifter om ditt ärende är klar. Då kommer vi att skicka ett mail.

Steg 3

När du får e-post och godkänna följ instruktionerna i e-post och skicka produkten förbetalda tillbaka till Auxbeam.

Steg 4

När du har skickat din produkt till Auxbeam, kommer du att få en e-postbekräftelse på att din produkt har kommit till vårt företag. Vår kundtjänst kommer att granska ditt fall och antingen reparera eller byta ditt objekt. Vänta tålmodigt eftersom handläggningstiden är 7-10 arbetsdagar.


Garantivillkor

Produkterna måste returneras till Auxbeam för inspektion. När vi bestämmer att den har ett fabrikationsfel i material, elektronik och utförande, kommer vi att reparera eller byta ut den gratis. Samtidigt kommer vi att bekräfta om produkten uppfyller kraven för att repareras eller bytas ut under vårt 1-års garanti. Dessutom har vi 30 dagars pengarna tillbaka-garanti för vissa kunder som vill ha återbetalning.

 

1 års garanti politik

Vi ger garanti för våra produkter under en period på upp till ett år. Inom den period som omfattas av garantin, kommer vi att reparera eller byta ut Auxbeam produkt som har upphört att fungera korrekt. Vid utgången av deras respektive garantiperioder, kommer alla Auxbeam produkter får fortsatt stöd genom vår begränsad livstidsgaranti. Den begränsade livstidsgaranti täcker kostnader och underhållsarbets med undantag av tillbehör eller reservdelar.