Språk: Svenska sv
  
(0) Summa: 0.00KR
Din kundvagn är tom

Betalningsmetoder

Kreditkort

Vi accepterar Visa och Master Card. All din personliga information kommer att säkras, och kommer aldrig att lagras någonstans i våra lokaler eller på vår online-server.

Ifall din betalning har gått igenom, kommer du att få ett email från oss som bekräftar betalningen, om inte, kommer vår kundservice att kontakta dig inom 24 timmar.


PayPal

Om du väljer att betala via PayPal, kommer din beställning inte att behandlas tills dess att betalningen har kommit in eller verifierats. Du kommer inte att kunna ändra din order när den har skickats in.


Western Union

En överföring av pengar över hela världen, som kommer att vara snabb och tillförlitlig. Miljontals människor litar på Western Union när de skickar pengar. Det finns över 486.000 agenter världen över, i över 200 länder. Använd kontanter hos en agent eller ditt Visa® eller MasterCard® online*. Utdelningen är vanligtvis i lokal valuta.


Banköverföring

En banköverföring är den metod med vilken du kan skicka pengar till mottagare, oavsett på vilken plats eller i vilket land de är bosatta. Allt du behöver göra är att fylla i formulären ordentligt. Se till så att all information du fyller i är korrekt. Om du föredrar att göra en banköverföring, så kommer vår kundservice att skicka ett email med vår bankinformation till dig efter att du skickat din beställning.