Språk: Svenska sv
  
(0) Summa: 0.00KR
Din kundvagn är tom

OEM/ODM

Med beprövade tekniker, expertis, support och tjänster, sträcker sig AuxBeam OEM/ODM-erbjudanden bortom hårdvaran och hjälper partners att komma in på marknaden snabbt, utan att tömma deras resurser och budgetar. OEM/ODM-partners kan bli framgångsrika på ett antal marknader både inom den traditionella belysningsbranschen, inklusive inom arkitektur- och industribelysning, marin, militär och fordon.


Vad är OEM/ODM?

1.Original Equipment Manufacturers (OEM)

OEM representerar en OEM-tillverkare. Denna typ av tillverkare (t.ex. AuxBeam) tillverkar pro-dukter eller produktkomponenter som ditt företag köper och säljer under ditt varumärke. Vad du behöver göra är att utforma produkter, medan OEM (t.ex. AuxBeam) tillverkar dem enligt dina specifikationer, designer och krav.

2.Original Design Manufacturer (ODM)

När du ser ODM, refererar det till ett företag som är en ODM-tillverkare. Dessa företag (t.ex. AuxBeam) designar och tillverkar en produkt som slutligen säljs utav ditt företag under ditt varumärke.I detta fallet, gör ODM allt från att designa produkten till att tillverka den. Lokala ODM-tillverkare ger fördelar till utländska företag genom att erbjuda lägre kostnader för lokala varor.


Vilka typer av LED-belysningsprodukter kan du få av AuxBeam?

Som en ledare med hög prestanda vad gäller LED-lampor, tillhandahåller AuxBeam ett enormt utbud av LED-lampor, inklusive LED-arbetsbelysningar, LED-ljusramper och LED-extraljus. LED-arbetsbelysningar kan användas till arbetsmiljöer för alla sorters arbetsfordon, inklusive bulldoz-er, grävmaskin, spårvagn, lyftkran med mera.


Fördelar av OEM/ODM-tillverkning hos AuxBeam

1.Flera alternativ

AuxBeam tillhandahåller ett brett urval av LED-lampor, inklusive LED-arbetsbelysningar, LED-ljusramper, och LED-extraljus. Dessutom kan produkterna appliceras på olika typer av fordon för ett brett utbud av driftspänning.

2.Hög kvalitet

AuxBeam koncentrerar sig alltid på design såväl som produktion utav energisparande och miljövänliga ljuskällor. Det innebär att du kan beställa våra produkter och vara säker på att du får hög kvalitet, med ett års garanti och certifikat från CE & ECE & ROSH. Utöver detta har våra LED-lampor hög ljusstyrka och låg energiförbrukning,och kan användas i regn eller sämre förhållanden på grund av deras korrosionsskyddsdesign.

3.Lågt pris

Tack vare vårt praktiska och idealiskt belägna kontor i Guangzhou, kan du få exakt de tjänster och produkter du letar efter till ett billigt pris. Och beroende på beställningens volym, beskaffenheten och omfattningen av samarbetet som du har med AuxBeam, kan olika lösningar vara möjligt och genomförbart för din grossistbeställning.

OEM/ODM-tillverkning är vanligtvis ett stabilt och långsiktigt samarbete. Beroende på beställningens volym, beskaffenheten och omfattningen av samarbetet som du har med AuxBeam, kan olika lösningar vara möjligt och genomförbart för din grossistbeställning.

Välkommen att kontakta oss för ytterligare information om OEM-tillverkning.