Språk: Svenska sv
  
(0) Summa: 0.00KR
Din kundvagn är tom

FAQ

1. När kommer min beställning levereras?

Om alla objekt är i lager, kommer din beställning att skickas inom 24 timmar. Om vissa objekt är slut, kommer du att informeras om förseningen och alternativ. Leveransinformation kommer att skickas till dig via e-post i 1-4 dagar.

2. Vad händer om jag misslyckades med att betala med kreditkort?

Din kreditkortsbetalning inte gå igenom på grund av säkerheten. Efter kontakt med kortet utfärdande banken och bekräftar din betalning, kan du försöka igen för din beställning.

3. Hur du betala med Paypal faktura?

Du kommer att få en Paypal faktura från [email protected] om beställningen är inte fullständig. Paypal faktura kommer också att acceptera kreditkort, Visa-kort, Mastercard. Processen: klicka på dessa länkar: "View and Pay Invoice " ––> "Pay Now" ––> "Pay with credit card" ––> ikon

––––>

4. Vad är skillnaden mellan Cree, Philips, Osram och Epistar?

Välkommen att besöka Auxbeam blogg för mer information. http://blog.auxbeam.com/osram-cree-and-epistar-which-one-will-you-use/

5. Vad är punktstråle, översvämning balk och kombinationsbalk?

Punktstråle skjuter ett fokuserat ljus, vilket gör att du ser längre. Flood strålen projicera en bred ljus, vilket gör att du njuta av sidobelysning. Combo strålen är en kombination av plats och översvämning.

6. Kan jag tycker Auxbeam garanti om jag köpt från Amazon?

Auxbeam Amazon är Auxbeam officiella butiken, men vi har olika prissättning och kundservice. Om du köper från Auxbeam Amazon, vänligen söka hjälp från dem för garantiproblem . Alla Auxbeam produkter har ett års garanti.