Språk: Svenska sv
  
(0) Summa: 0.00KR
Din kundvagn är tom

Beställnings LED Designs


Vad för typer av LED-belysningsprodukter kan du få hos AuxBeam?

Som en ledare med hög prestanda vad gäller LED-lampor, tillhandahåller AuxBeam ett enormt utbud av LED-lampor, inklusive LED-arbetsbelysningar, LED-ljusramper och LED-extraljus. LED-arbetsbelysningar kan användas till arbetsmiljöer för alla sorters arbetsfordon, inklusive bulldoz-er, grävmaskin, spårvagn, lyftkran med mera.


Fördelar av OEM/ODM-tillverkning hos AuxBeam

1.Flera alternativ

AuxBeam tillhandahåller ett brett urval av LED-lampor, inklusive LED-arbetsbelysningar, LED-ljusramper, och LED-extraljus. Dessutom kan produkterna appliceras på olika typer av fordon för ett brett utbud av driftspänning.

2.Hög kvalitet

AuxBeam koncentrerar sig alltid på design såväl som produktion utav energisparande och miljövänliga ljuskällor. Det innebär att du kan beställa våra produkter och vara säker på att du får hög kvalitet, med ett års garanti och certifikat från CE & ECE & ROSH. Utöver detta har våra LED-lampor hög ljusstyrka och låg energiförbrukning,och kan användas i regn eller sämre förhållanden på grund av deras korrosionsskyddsdesign.

3.Lågt pris

Tack vare vårt praktiska och idealiskt belägna kontor i Guangzhou, kan du få exakt de tjänster och produkter du letar efter till ett billigt pris. Och beroende på beställningens volym, beskaffenheten och omfattningen av samarbetet som du har med AuxBeam, kan olika lösningar vara möjligt och genomförbart för din grossistbeställning.


Om Specialanpassade LED-designer

AuxBeam ger en universellt specialanpassad LED-belysningslösning med stor flexibilitet. Varje LED-lampa är specialbyggd på beställning utav våra interna elektroniktekniker. Ett stort antal olika specialanpassade alternativ inkluderar, men är inte begränsade till, olika färger, olika avstånd mellan LED-lampor, samt olika spridningsvinklar och driftsspänningar. Kunden kan skräddarsy LED-produkter för att bäst passa en specialiserad belysningsförfrågan.

Om du behöver en specialanpassad variation på någon utav våra produkter på vår hemsida, vänligen kontakta oss för ytterligare information om Specialanpassade LED-designer.