Språk: Svenska sv
  
(0) Summa: 0.00KR
Din kundvagn är tom

Om AuxBeam

AuxBeam, att tillhöra Teammade (EIN: 47-5347624), är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av LED-lampor för fordon samt fordontillbehör. Företaget fokuserar på att leverera prisvärda men högkvalitativa produkter som har vunnit certifikat från CE & ECE & RoHSUnder de senaste åren har AuxBeam uppnått en ledande position på marknaden på grund av ständigt uppdaterade produkter, hög tillverkningsstandard och utmärkt kundservice.

Du erbjuds flera olika alternativ hos AuxBeam då våra produkter finns i ett flertal dimensioner, för olika användningsområden. Vi koncentrerar oss alltid på design såväl som på att producera energisparande och miljövänliga ljuskällor. Du kan därför lägga beställningar och köpa våra pålitliga och prisvärda produkter, och samtidigt vara säker på att du får högkvalitativa varor med ett års garanti.

Drivna av vår konstanta strävan efter att producera de mest högkvalitativa produkterna, och att erbjuda den bästa kundservicen, Har Auxbeam byggt lager i USA och Fastlandskina, vilket gör att kunder från USA, Kanada, Mexiko och Australien kan få sina paket levererade inom en kort tid.

Vårt mål är att leverera belysningsprodukter med hög prestanda, som har blivit grundligt testade, till kunder över hela världen, allt för att leverera professionella tjänster, och för att erbjuda tillräckligt med information om våra produkter såväl som information om installationsprocessen, så att kunder kan ta bästa möjliga beslut vid köp. Ända sedan uppstarten av vårt företag har vi hållt fast vid detta mål, dag efter dag. Utöver försäljningstjänster förser vi kunder med OEM, ODM, DROPSHIP, och grossisttjänster.

De erfarna och kreativa R&D-formgivarna och ingenjörerna är vårt viktigaste team, och de arbetar hårt och sömlöst för att tillverka innovativa produkter för att uppnå vårt mål att ha så nöjda kunder som möjligt.